Mijn aap schreit en Het euvel Gods

Mijn aap schreit en Het euvel Gods None

 • Title: Mijn aap schreit en Het euvel Gods
 • Author: Albert Helman
 • ISBN: -
 • Page: 315
 • Format: Paperback
 • None

  • Unlimited [Business Book] Í Mijn aap schreit en Het euvel Gods - by Albert Helman ✓
   315 Albert Helman
  • thumbnail Title: Unlimited [Business Book] Í Mijn aap schreit en Het euvel Gods - by Albert Helman ✓
   Posted by:Albert Helman
   Published :2020-05-20T07:21:48+00:00

  2 thoughts on “Mijn aap schreit en Het euvel Gods

  1. Albert Helman is het pseudoniem van Lodewijk Lou Alphonsus Maria Lichtveld, een Surinaams Nederlandse schrijver en politicus Hij is auteur van een omvangrijk en zeer veelzijdig oeuvre Tijdens de Spaanse burgeroorlog vecht hij mee aan de Republikeinse zijde In de oorlog is hij actief in het verzet In de jaren vijftig is hij minister van onderwijs en volksgezondheid in Suriname, daarna wordt hij gevolmachtigd minister in Washington De laatste jaren van zijn lange leven brengt de kosmopolitische Helman in Nederland door.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *